Orang Yang Saya Sayang Sangat!

Meh Singgah Blog Saya!!Komen banyak-banyak tau..terima kasih..Datang lagi yer..^_^

Tuesday, 11 October 2011

Terima Kasih Follower-Follower-ku!!

Assalamualaikum..http://matcuoi.com


Hai there..
Wah,,Saya perhatikan follower saya semakin bertambah dari sehari ke sehari.Thanks yaa..
Saya pun tak jangka yang follower saya boleh bertambah sampai 60 orang..http://matcuoi.com


Hehe..So sempena bertambahnya ahli famili saya,saya nak promote beberapa blog follower yang awesome ini..(follower ke 45,46,47,48,49 dan 50)Haa yang saya tak promote tu janganla bersedih k..Korang cuma perlu komen banyak-banyak so that saya tolong promote kan..
Kalau tak nak komen pun xper,tinggalkan link kat shoutbox saya eh..http://matcuoi.com


Haa kalau follower saya dah bertambah sampai ke 100,Saya akan promote  blog follower ke 100 tu ok?Terima kasih semua..




Ni antara blog follower saya yang awesome :http://matcuoi.com









 KOrang jom terjah blog diorang pulak yer..korang follow diorang mesti diorang follow balik lah! Sebab diorang blogger yang baik hati sebab sudi follow saya!
Jom lah ramaikan follower ..
http://matcuoi.com





      2 comments:

      naga said...

      kite pun suka ramai follower. moga maju terus.

      SiTi Nurwani Binti Yusoff said...

      Hee terima Kasih..