Orang Yang Saya Sayang Sangat!

Meh Singgah Blog Saya!!Komen banyak-banyak tau..terima kasih..Datang lagi yer..^_^

Monday, 26 September 2011

Benarkah lagu Ahmad nyanyian Arrora Salwa persenda Rasulullah secara halus? | Oh! Artis | Dunia Gosip dan Hiburan Selebriti Tempatan

Benarkah lagu Ahmad nyanyian Arrora Salwa persenda Rasulullah secara halus? | Oh! Artis | Dunia Gosip dan Hiburan Selebriti Tempatan

Jalan2 Cari Makan!!

Assalamualaikum people!!
Hari ni aku tersangatlah gumbira..Tahu tak sebab pe?Hehee..Sebabnya ada seseorang 'treats aku hari ni..Kat mana??Kat tempat aku selalu pergila..Kat Secret Recipe!!huhuuu bessssss!!!!Rugila koRang tak ikut..Dapat makan percuma...


Dapat 'free' sebab dia ni kata aku dah kurus sangat! Alahai..hahaa Dulu kan aku agak 'COMEL' so sekarang ni dah kurus sangat..Mungkin dia risau kot kan..Hehee apap pun Thanks!!


Nahh..aku bagi korang tengok sikit gambar kat SC..Maap!! gambar tak cantek sebab dia tak gitau aku pon nak belanja..So pkai x cantikla..hehee xpa janji perut kenyang lorh..
Catch up!!






































Wednesday, 21 September 2011

Sajer nak kongsi..

Assalamualaikum kawan-kawan n all readers ..

http://www.smileycodes.infoHaa lapar betul time ni sebab time makan.
Masa taip entri ni aku ngah makan taw..huhuu Lapar terrsangat!!
So hari ni aku nak citer tentang apa yang aku dah baca.Ni tuk pengetahuan korang gak..Dah,,tak maw citer panjang2..


Masa aku tengah belek-belek surat khabar beberapa hari lepas,der satu statement ni yang agak menarik perhatian aku.Sekali pandang ingatkan cerita apa,tapi dua kali pandang taw ni kata2 pujangga dari Mahatma Gandhi.Nampak simple tapi maknanya tu cukup mendalam (bagi sesaper reti baca ayat tersirat jer)Ni ayat dia, 


'Ada dua titis air mata mengalir di sebuah sungai.Satu titits air mata itu menyapa air mata yang satu lagi. 
http://www.smileycodes.info 


"Saya air mata seorang gadis yang mencintai seorang lelaki tetapi kehilangannya." Siapa kamu pula? Jawab titis air mata kedua itu," Saya air mata seorang lelaki yang menyesal membiarkan seorang gadis yang mencintai saya berlalu begitu saja".





Haa moral value yang der kat sini..Pikir-pikirkanla yer..
Mustahil la korang tak tahu..hehee

Attention!!!

http://matcuoi.com 
 Assalamualaikum...


Kepada sesiapa yang follow saya n nak saya follow back,pastikan anda tinggalkan link/jejak anda di shoutbox saya...

Taw tak naper?Saya tak dapat nak jejak balik belog anda..Thanks yer..
Maaf atas kesulitan ni..



Tuesday, 20 September 2011

HeDhog!!!!!

  Assalamualikum..Haa ni aku aku nak tunjuk sikit gambar hedhog..Hedhog ni yang kawan aku punyer taw..Dy memang minat haiwan eksotik sikit..Kalau nak tengok lebih banyak pergi kat > Tengok kat sini yer... 



Jangan pegang aku!!

Anak2 ku..senyum!!
hishh Malu ngat ehhh
Mengantoknyer,,huarrgghhh
Ape tengok-tengok??
Alahaii Ciput jer kan??




Comel x sayer??hehe

ALHAMDULILLAH!!

TOINK TOINK TOINK......
HEHE excitedla pulak hari ni nak tulis belog!                            
Sebab...aku dpt berita gumbira lorh!!

Alhamdulillah,setelah dapat surat panggilan universiti aku dapat pulak surat panggilan temuduga untuk latihan separa perubatan kerajaan,Nursing..Rezeki bergolek-golek!

Tapi takot + nervous pun ada..Sebab temuduga tu la..Mak ooii!! Fikir-fikir aku tak pernah pergi temuduga sebelom nih.Harap-harap aku lulus temuduga tu n konpom jadi Cik Misi!! huhuu So sesaper yang pernah pergi temuduga nurse tu sharing-sharing ler sikit korang punyer experience yer..Kan sharing is caring..kan kan kan???

Sunday, 18 September 2011

Jom TerJah bLog Artis-artis malaysia!!

Haa korang pernah tengok blog-blog artis-artis  malaysia tak??
hee kalau tak pernah jom tengok kat sini:-

Tekan sini:-


  YUNA

 

















 HELIZA AF

 


















 DYNAS MOKHTAR

 

















  AWAL ASHAARI


 


















 FARID KAMIL

 

















 AARON AZIZ 

 



















 ZAHIRIL ADZIM

 










Saturday, 17 September 2011

Entah apa-apa!!

Assalamualaikum..hahaa..Hari ni aku tak tahu nak buat apa,so aku upload la gambar-gambar aku ni.Ni sumer gambar terbaru aku.Ahaks! buruknyer muka ni..Disebabkan kebosanan di tahap yang melampau,ni la aktiviti seharian aku.Heheee...Ada komen tak????Mesti takder punya sebab aku bukannya macam Siti Nurhaliza,Lisa Surihani,n lain-lain artis yang femes-femes tuh! hehee Berposing kat blog sendiri takper kan asalkan tak over..Huuu <peace>



Ni entah tabik spring kat saper pon aku tak tawu.Kat kucing gemuk kat dalam rumah kot?haha mesti kucing tu kata aku gila........Lantak ko la kucing...Janji aku happy at all!!



Kejap...tak habis lagi.....Ni kucing penyibuk tuh,,hehe dia pon boring jugak...Tengok apa dia buat..Masyaallah......Teruk betol!!!hehee perempuan apa la ko ni?? Mengada-ngada betol!!