Orang Yang Saya Sayang Sangat!

Meh Singgah Blog Saya!!Komen banyak-banyak tau..terima kasih..Datang lagi yer..^_^

Saturday, 15 October 2011

New Awesome Header by Cik Mutiara!!





Haii..
Assalamualikum..


Hari ni saya dah sihat sikit dah..Rasa macam dah lama tak tulis entri baru..Tak berapa sihat sikit kebelakangan ni..


Korang perasan tak header kat atas tu?hehe header baru!!
sebenarnya header tu bukan saya yang buat tapi ---------->>>Cik mutiara> yang buatkan..Rajin bebenor dia kan..Sanggup buatkan untuk orang lain..Apa pun thanks sangat-sangat.Cantek!n FREE pulak tu..Walaupun Saya request lambat n tarikh request tu pun dah tutup,dia still buatkan jugak.Baik hati!


Tahanks for ur header making ya..

1 comment:

Gadis mutiara said...

thankz,biasa sja..em,x smpt tengok awak pakai header tu,tima kasih juga sebab masukkan saya dalam bloglist=)