Orang Yang Saya Sayang Sangat!

Meh Singgah Blog Saya!!Komen banyak-banyak tau..terima kasih..Datang lagi yer..^_^

Friday, 9 December 2011

1st-giveaway-lily-butterfly-by-miss.html





Assalamualaikum,,
Masa tengah ber 'blogwalking' tadi saya der ternampak satu blog comel ni di mana der wat giveaway..Hee teringin nak masukla..Mana nak tahu kot-kot der rezeki kan..
Rajin betul blogger ni buat giveaway ni kan..



Syarat yang dikenakan amatlah simple seperti lagu Mr Simple Suju tau,,huhuu
Kena tag 3 orang...So saya nak tag....


*Safwani
*Cik Purple
*Solehah

Hadiah yang ditawarkan boleh meleh air liur ni,,huhuu kalo korang tak tahu la ya?
Nak tengok? Kat bawah ni k..


                                                   Hadiah Pertama




Perfume Britney Spears for women
Bernilai RM150.00
(Jika pemenang adalah lelaki,perfume akan diubah dengan jenama untuk man)





                                                                    Hadiah Kedua




Shawl Satin
(mengikut citarasa anda)





                                                     Hadiah Ketiga
Eye Shadow Palette
Untuk lain-lain hadiah akan disenaraikan nanti ok..So sesaper yang berminat jom join yer??Mesti meriah..:D

2 comments:

♥ aeryn ♥ said...

wahh.. macam nak join jugak la nie.. :)

Gadis mutiara_Solehah said...

tq tag^^