Orang Yang Saya Sayang Sangat!

Meh Singgah Blog Saya!!Komen banyak-banyak tau..terima kasih..Datang lagi yer..^_^

Monday, 28 November 2011

Half-Life Time

Assalamualaikum...Dah lama tak mengupdate blog saya ni...Sudah bersarang rupanya..Hehee..
Agak busy dengan minggu destini siswa(MDS) time baru daftar dulu..Minggu MDS yang amat memenatkan bagi saya..Tapi enjoy jugak..Hehee..Cuma tak sempat nak ambik gambar..Everything kena cepat..Macam kartun je bila time jalan n makan..



Tapi suma tu dah berakhir..Just for 4 days ..Sekarang agak busy dengan kelas..
Tapi maybe stay kat sini sementara je sebab dapat tawaran lain..:-) 

Dapat tawaran jadi cik misi from SPA..Hehee gembira tak terkata..Alhamdulillah...Allah makbulkan jugak doa saya..Nanti saper-saper yang sakit datangla jumpak saya..:D


Merapu betul kan..hehee..Kat bawah ni saya sertaakan gambar saya ngan roomate saya yang happy go lucky..:D









Haa nama diorang Hanie and Erin..Soraang lagi taakder masa saya amik gambar..Maaf eh Wani square..hehee Hanie orang kedah n erin pulak orang selangor..Bes dapat kenal diorang sebab satu kepala ngan saya..:D


Happy life time at uitm merbok,kedah..:D

1 comment:

syieda ;) said...

wahh! tahniah dapat spa! ;)