Orang Yang Saya Sayang Sangat!

Meh Singgah Blog Saya!!Komen banyak-banyak tau..terima kasih..Datang lagi yer..^_^

Thursday, 20 October 2011

Kepada Bakal Pengantin !!




Assalamualikum..
Huarghhh...semenjak dua ni saya rasa macam malas nak meng'update blog..sebabnya??hihii ikut mood yang ntah apa-apa laa..
Haiyaa..banyak mengomel betulla kan?
okey..hari ni nak promote blog kawan kepada abang saya.Dia ni WEdding Consultant tau! 


Antara perkhidmatan yang disediakan :
Pelamin
Hantaran perkahwinan
Persiapan bilik tidur
Hiasan kereta
Sewaan baju pengantin
Persiapan Meja makan beradap
Alat-alat jahitan
Kompang
Mekap
Sewaan dulang hantaran
Kamera
DJ
Sewaan kanopi,meja dan kerusi 


Haa..Banyak betul kan perkhidmatan yang disediakan..Makeup dia memang tip-top,ikut kehendak customer.


Antara customer dia,kakak saya..Kat atas tu gambar kakak saya taw! hehe jelesnya tak boleh makeup camtu!!~
Memang puas hati cara kerja dia sebab dia ni jenis komited kepada kerja.Makeup cantik dan paling saya berkenan sekali pelamin..Unik sekali! 



Ngeh ngeh ngeh ngeh......(iklan sebentar)


So kepada bakal-bakal pengantin yang tengah serabut kepala nak buat persiapan tu,bolehla klik kat bawah ni untuk tengok gambar-gambar kat blog dia ok....Mungkin anda berminat,,^_^
Klik sini 

2 comments:

Miss AiedaHaliena said...

hai akk :) . thnks sebb sudi singgah di blog aieda even dr fb :) . btw dh follow tau . follow blek ye ;) . nk tulis kt shoutbox tak dapat la . blog akk cumil gila sukaa hee :D . btw lagi , kita sama tempat tau. orang kuala ketil . hehe

Miss AiedaHaliena said...

Akk? . :) thns cos follow aieda blek ;) btw sygs akk :D . oh oh blog akk ohsem lg la . ;) . yup . owg k.ketil :) . stay sini lg ka? tau study jauhjauh? hee ;)